Hej, jeg hedder Meike, og jeg er en uddannet Tao massør og delvist uddannet ved Niels Dencker. Jeg har brugt 2,5 år på at lære og forfine mine massageteknikker. Udover min taoistiske baggrund har jeg også en uddannelse som muskelterapeut og lægeeksamineret massør. Alt dette har givet mig en dyb indsigt i kroppens anatomi og funktion.

Når du får en tantrisk energimassage af mig, kan du forvente noget helt unikt. Min tilgang er sensuel, glidende og trykpunktsbaseret. Jeg udfører massagen på en behagelig briks og tilbyder den til både mænd og kvinder.

 

Hej, jeg er Michael, og jeg er uddannet muskelterapeut, Tantra touch behandler ved Trine Tao og Tao tantra massør ved Niels Dencker. Jeg har en særlig evne til at forstå kroppen og dens energifloder. Min intuition guider mig under massagen, og hver behandling er unik. Jeg arbejder primært med kvinder, og massagen kan udføres enten på en briks eller på gulvet på en madras.

Vi er begge dybt engagerede i tantra og har brugt tid på at lære og forstå denne smukke praksis. Vores mål er at nå ud til dig, der er nysgerrig, interesseret i massage eller ønsker at deltage i vores kurser. Vi ønsker at byde både erfarne og uerfarne velkommen i vores klinik.

Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at opdage det fantastiske ved tantra og kropsbehandlinger. Velkommen til Klinik M-Care!